spacer
4_omega_collage

 Wat is Omega Health Coaching:

Omega Health Coaching is een combinatie van reguliere en alternatieve geneeswijzen waarbij gebruik gemaakt wordt van technieken uit o.a.; Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), acupressuur (E.F.T.), Mindfullness en meditatie.

Om gezond te worden en te blijven is inzicht in de levenslessen, het verwerken van het eigen verleden en duidelijkheid over de rode draad in je leven van het grootste belang.Door middel van spiertesten kan men snel tot de oorzaak van de klacht of ziekte komen. Op deze manier ontstaat er een gesprek met het onderbewuste en ontdek je welke emoties, blokkades en sabotageprocessen uit het verleden er spelen die het heden en onze toekomst beïnvloedt en bepaalt. Vervolgens maken we gebruik van bovengenoemde technieken voor heling. Er wordt op fysiek, emotioneel, mentaal en zielenniveau getest.

Voor wie

Omega Health Coaching levert opzienbarende resultaten bij uiteenlopende klachten van fysieke en niet fysieke aard. Tevens is Omega Health Coaching zeer geschikt om helderheid over individuele levensthema’s en levenslessen te verkrijgen.

Het is goed mogelijk om via de moeder het kind te testen en te behandelen.

Prijzen

spacer